Impressie!

Laat u verrassen door onze projecten

Bruiloft Justin en Janine

Op 18 september werd er feest gevierd bij Kasteel Tongelaar in Mill door Justin en Janine.
Met familie uit Groningen en Den Haag, en natuurlijk vrienden en collegas werd er flink gefeest op de mooie dag.

Bruiloft Niek en Chika

8 september was het feest bij Kasteel Aldendriel in Mill en vond de bruiloft van Niek en Chika plaats.
Het was een feest voor jong en oud en een mix van muziek uit deze tijd tot aan de jaren 60.

Wij zijn ontzettend blij met het feest. We hebben veel complimenten ontvangen over de muziek. Vooral dat de muziek oud en jong samen op de dans vloer kreeg.
Wij hebben een super feest gehad en iedereen heeft ontzettend genoten.
Namens Chika mijzelf en de familie ontzettend bedankt!
Groetjes
Niek en Chika

Bruiloft Dennis en Lynn

Bij Kasteel Tongelaar in Mill werd op 17 augustus gevierd dat Dennis en Lynn op deze mooie dag getrouwd zijn. Dj-Jack zorgde voor de nodige feest muziek om er een gezellig feest van te maken.

Bruiloft Jules en Mimi

Op 1 September mocht ik de muziek verzorgen op een prachtige locatie in Well. Bij de Grote Waaij vierden Jules en Mimi hun bruiloft met alle familie, vrienden en collega’s. Na de openingsdans heeft dansvloer vol gestaan tot in de late uurtjes.

Met DJ Jack hebben wij kennis gemaakt, 5 jaar geleden op de bruiloft van mijn broer. We hebben hem aangeraden voor de bruiloft van vrienden van ons dus ook voor onze bruiloft was de keuze snel gemaakt. DJ Jack weet als geen ander een feestje te maken voor iedereen. Een heel prettig persoon waarmee de communicatie erg goed verloopt.

Mimi Jansen

Bruiloft Marco en Patricia

Op 10 Augustus was het groot feest in Westerbeek bij Marco en Patricia op deze mooie dag gaven ze feest in een mooi aangeklede feesttent. Dj Jack zorgde er deze avond voor dat de voetjes van de vloer gingen en er op volop werd mee gezongen.

Promotie feest Coen Bongers

Omdat Coen was gepromoveerd was het tijd voor een feest en daar voor werd Dj Jack benaderd.
Het was een warme zomerdag en we begonnen met lekkere zomerse muziek wat later op de avond in een super feest uitliep waarbij flink gedanst en gezongen werd.

Hanneke Weren 40 jaar

Op 26 Mei werd gevierd dat Hanneke 40 jaar is geworden en Dj-Jack mocht op deze avond de muziek verzorgen.
Ondanks dat het een warme dag was stond al snel de dansvloer vol en werd er gefeest tot in de late uurtjes.

Bruiloft 18 Mei Coen en Wilma

Op deze mooie zonnige dag werd de ceremonie voor de bruiloft van Coen en Wilma gehouden bij de Brouwketel in Escharen en Dj-Jack zorgde er voor dat de Ambtenaar van de burgerlijke stand goed verstaanbaar was voor de aanwezige gasten.

Naar afloop van de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en werd het al snel feest waarbij de vloer van begin tot het eind gevuld stond.

Bruiloft 11 Mei 2018

Op 11 Mei 2018 was het feest bij Kasteel Tongelaar in Mill want daar trouwden Silvio en Aycha.

Dj-jack zorgde er voor dat de vloer van het begin tot het eind gevuld was.

Het feest op onze bruiloft was perfect. De combinatie tussen stijldansen en dansmuziek was geweldig. Iedereen heeft genoten. Met de verschillende stijlen en leuke dansen tussendoor heeft Jack iedereen aan het dansen gekregen. Voor ons was het echt een onvergetelijke avond waar we nog vaak aan terug gaan denken.
Super bedankt Jack!
Aycha en Silvio

Bruiloft Thijs en Boukje

Op de thuis locatie van Thijs werd een feesttent van Keijzers Partytenten geplaatst en Dj-Jack mocht hier de voor de sfeerverlichting zorgen. Ook tijdens de feestavond zorgde Dj-Jack er voor dat het feest werd tot in de late uurtjes.

▪Op 1 juli 2016 een van de mooiste dagen van ons leven gehad. Mede dankzij het licht en geluid van Jack!
Vooraf een fijn gesprek gehad waarin we het hebben gehad over onze muziek wensen, en we konden kiezen welke drive-in en lichten we wilden.
Het was een geweldig feest, Jack voelde de gasten goed aan en speelde hier op in. Waardoor de dansvloer de hele avond gevuld was! ▪
Boukje & Thijs van Vught

Bruiloft Mill

Bruiloft bij Kasteel Aldendriel

Vanaf het begin tot het einde heeft de dansvloer vol gestaan, het ging echt goed los. Wij en onze gasten hebben enorm genoten, we hebben zoveel positieve reacties ontvangen, dus alle hulde voor jou! 

Talitha en Bart

Bruiloft

Op 23 juni toverden Dirk en Janneke ‘Camping de Kreijtsberg’ om tot een prachtige trouwlocatie. Wij mochten de muziek verzorgen en met onze sfeerverlichting zorgden we ervoor dat het er sprookjesachtig uit zag!

Super feest gehad! Jack zorgt voor een goede sfeer en speelt goed in op het publiek.

Dirk & Janneke