Impressie!

Laat u verrassen door onze projecten

Bruiloft Willem en Ellis

13 september 2019 was de dag dat Willem en Ellis ter ere van hun bruiloft feest gaven op Kasteeltongelaar in Mill. Het bruidspaar, de gasten en DJ-Jack zorgden ervoor dat het dak er af ging.

Bruiloft Tom en Lise

In de prachtige zaal van Klooster Nieuwkerk Goirle was het op 23 augustus 2019 groot feest. Tom en Lise vierden samen met hun gasten hun bruiloft. DJ-Jack werd door hen gevraagd om de muziek en de verlichting te verzorgen.

Bruiloft Ruud en Rianne

Op 5 oktober 2019 was het groot feest omdat Ruud en Rianne elkaar het jawoord gaven op Kasteeltongelaar in Mill. DJ-Jack werd gevraagd om de muziek en de verlichting te verzorgen. Het was een knalfeest!

Bruiloft Hans en Ilvy

Op de muziek van DJ-Jack vierden Hans en Ilvy samen met hun gasten, hun bruiloft. Van het begin tot het eind was het één groot feest op Kasteeltongelaar in Mill.

Bruiloft Christian en Anneke

Christian en Anneke traden op 30 augustus 2019 in het huwelijk op Kasteeltongelaar in Mill. Het dak ging er af deze avond, zeker toen DJ-Jack de Led Foam Sticks uitdeelde.

De Led Foam Sticks zijn één van de leuke sfeerartikelen die DJ-Jack kan leveren.

Super bedankt voor een geweldige avond. Je hebt er echt ons feestje van gemaakt en zoals we hadden gehoopt stond de dansvloer lekker vol. Veel complimenten gehad van de Avondgasten over jou!!
Mochten er nog ooit een dj nodig hebben dan weten we je te vinden.
Met vriendelijke groet,
Christian en Anneke

40 jaar getrouwd

Omdat Rik en Maria 40 jaar waren getrouwd gaven zij feest op Kasteeltongelaar in Mill. Alle hitjes van vroeger kwamen voorbij zodat de gasten lekker konden (vast)dansen en swingen.

Bruiloft Mark en Natalia

Mark en Natalia gaven elkaar op 22 juni 2019 het jawoord in Klooster Bethlehem, Haren (Oss). Na een prachtige ceremonie en het diner gingen alle voetjes van de vloer door de muziek van DJ-Jack.

Wij willen je nogmaals bedanken voor de goede muziekkeuze. Wij zijn ontzettend blij geweest met de muziek en het feest in de avond. Zonder jou was het nooit zo goed en mooi geweest. Bedankt hiervoor.

Lieve groet,

 

Mark en Natalia

Bruiloft Maarten en Jonne

Op 5 juli 2019 werd DJ-Jack uitgenodigd om tijdens de bruiloft van Maarten en Jonne de muziek te verzorgen met zijn drive-in show deluxe.
Op vraag van het bruidspaar werd de tuin sfeervol uitgelicht.

Bruiloft John en Jolein

Op 12 juli 2019 gaven John en Jolein elkaar het jawoord op Kasteeltongelaar in Mill. DJ-Jack verzorgde deze avond de muziek en de verlichting. Het was FEEST!

Kermis Boxmeer 2019

Op 29 juni was het kermis in Boxmeer en Dj-Jack stond bij Cantina La Bamba bij de grootste buiten discotheek van de omgeving. Alle hits van vroeger en nu kwamen voorbij en de gasten sprongen en zongen uit volle borst mee.

Bruiloft Birte en Robert

Op 18 mei 2019 ging het dak er af bij Kasteel Tongelaar in Milll. Birte en Robert starten de openingsdans in en alle aanwezige gasten werden uitgenodigd om tijdens deze eerste dans de liefde mee te komen vieren op de dansvloer. De gasten hadden meteen de smaak te pakken en er werd de gehele avond gedanst en gefeest.

Rade aan de Kade

Tijdens de Vierdaagse Feesten in Nijmegen zette de Sjieke Bazen 7 dagen lang de Waalkade op zijn kop met Rade aan de Kade! Elke dag werd een DJ of artiest uitgenodigd om er gezamenlijk een mooi feest van te maken. DJ-Jack was één van hen!

Gerrit en Marij 50 jaar getrouwd

11 mei plaatste Dj-Jack zijn drive in show bij het Lagerhuis in Mill om er voor te zorgen dat de voetjes van de vloer gingen tijdens het feest van Gerrit en Marij. Gerrit en Marij vierden deze dag dat zei 50 jaar getrouwd zijn en op deze avond kwamen de hits van vroeger en nu voorbij, en werd er los en vast gedanst.

Peter 50 Jaar

20 april was de dag dat Peter feest gaf voor Familie, Vrienden en bekenden omdat hij 50 jaar werd. Dj-Jack verzorgde op deze prachtige zonnige dag de muziek en er werd feest gevierd tot in de late uurtjes.

Diana 50 jaar

Zaterdag 13 april mocht Dj-Jack zijn drive in show weer plaatsen bij T Raadhuis in Wanroij om daar het dak er af te knallen tijdens het feest van Diana die 50 werd.

Het was een wervelende mix van muziek van uit de jaren 70 tot nu waar door het voor iedereen een groot feest werd.

Hallo Jack,

Wij hebben enorm genoten van ons feest mede omdat jij de DJ bent geweest.

We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen.

Groeten en tot een volgende keer

Sjors Jansen

Jos en Ida 12,5 jaar getrouwd

Op 15 maart was het feest met een thema voor Jos en Ida. Zei waren 12,5 jaar getrouwd en zijn allebei fan van de graafschap en hadden het lagerhuis omgetovert tot een stadion. Alle gasten kwamen verkleed in hun favoriete voetbaltenue.

Jose 60 jaar

Bij de Brouwketel in Escharen was het feest op zondag 24 maart. Op deze mooie zonnige middag vierde Jose met haar familie, vrienden en collegas dat ze 60 jaar is geworden.
Vanaf het begin tot het eind was het een groot feest.

Jack nog bedankt door jou en de muziek was het een geslaagd feestje iedereen was erg tevreden over jou draaien als dj ?
Wie weet tot over paar jaar ?
Jose van Lent

Receptie Paddenriek

Het was een groot feest op de Prinsenreceptie van Bob en Yvonne in het Paddenriek te Wanroij! Dj-Jack vond het super gezellig om deze avond van gezellige muziek te voorzien.?

Henriette 50 jaar

Op zaterdag 12 januari werd Dj Jack uitgenodigd om muziek te komen draaien bij het Raadhuis in Wanroij waar Henriette vierde dat ze 50 jaar word.
We begonnen de avond rustig aan zodat de gasten bij konden kletsen maar hoe later het werd hoe voller de vloer kwam te staan. Op deze gezellige avond kwam een mix van muziek voor bij van uit de 60 tot aan de muziek van nu.

Boerenbal Langenboom

Zaterdag 5 januari was het weer feest in Langenboom bij de verkuskoppe want het nieuwe boerenpaar kwam te voorschijn en ook werd de superverkuskop bekent gemaakt

40 Jarige Bruiloft

Wat een mooi feest was de 40 jarige bruiloft van Piet en Wilma op 22 december bij de Brouwketel in Escharen waarbij vanaf de openingsdans de vloer vol heeft gestaan tot het einde van de avond!

Bruiloft Justin en Janine

Op 18 september werd er feest gevierd bij Kasteel Tongelaar in Mill door Justin en Janine.
Met familie uit Groningen en Den Haag, en natuurlijk vrienden en collegas werd er flink gefeest op de mooie dag.

Bruiloft Niek en Chika

8 september was het feest bij Kasteel Aldendriel in Mill en vond de bruiloft van Niek en Chika plaats.
Het was een feest voor jong en oud en een mix van muziek uit deze tijd tot aan de jaren 60.

Wij zijn ontzettend blij met het feest. We hebben veel complimenten ontvangen over de muziek. Vooral dat de muziek oud en jong samen op de dans vloer kreeg.
Wij hebben een super feest gehad en iedereen heeft ontzettend genoten.
Namens Chika mijzelf en de familie ontzettend bedankt!
Groetjes
Niek en Chika

Bruiloft Dennis en Lynn

Bij Kasteel Tongelaar in Mill werd op 17 augustus gevierd dat Dennis en Lynn op deze mooie dag getrouwd zijn. Dj-Jack zorgde voor de nodige feest muziek om er een gezellig feest van te maken.

Bruiloft Jules en Mimi

Op 1 September mocht ik de muziek verzorgen op een prachtige locatie in Well. Bij de Grote Waaij vierden Jules en Mimi hun bruiloft met alle familie, vrienden en collega’s. Na de openingsdans heeft dansvloer vol gestaan tot in de late uurtjes.

Met DJ Jack hebben wij kennis gemaakt, 5 jaar geleden op de bruiloft van mijn broer. We hebben hem aangeraden voor de bruiloft van vrienden van ons dus ook voor onze bruiloft was de keuze snel gemaakt. DJ Jack weet als geen ander een feestje te maken voor iedereen. Een heel prettig persoon waarmee de communicatie erg goed verloopt.

Mimi Jansen

Bruiloft Marco en Patricia

Op 10 Augustus was het groot feest in Westerbeek bij Marco en Patricia op deze mooie dag gaven ze feest in een mooi aangeklede feesttent. Dj Jack zorgde er deze avond voor dat de voetjes van de vloer gingen en er op volop werd mee gezongen.

Promotie feest Coen Bongers

Omdat Coen was gepromoveerd was het tijd voor een feest en daar voor werd Dj Jack benaderd.
Het was een warme zomerdag en we begonnen met lekkere zomerse muziek wat later op de avond in een super feest uitliep waarbij flink gedanst en gezongen werd.

Hanneke Weren 40 jaar

Op 26 Mei werd gevierd dat Hanneke 40 jaar is geworden en Dj-Jack mocht op deze avond de muziek verzorgen.
Ondanks dat het een warme dag was stond al snel de dansvloer vol en werd er gefeest tot in de late uurtjes.

Bruiloft 18 Mei Coen en Wilma

Op deze mooie zonnige dag werd de ceremonie voor de bruiloft van Coen en Wilma gehouden bij de Brouwketel in Escharen en Dj-Jack zorgde er voor dat de Ambtenaar van de burgerlijke stand goed verstaanbaar was voor de aanwezige gasten.

Naar afloop van de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en werd het al snel feest waarbij de vloer van begin tot het eind gevuld stond.

Bruiloft 11 Mei 2018

Op 11 Mei 2018 was het feest bij Kasteel Tongelaar in Mill want daar trouwden Silvio en Aycha.

Dj-jack zorgde er voor dat de vloer van het begin tot het eind gevuld was.

Het feest op onze bruiloft was perfect. De combinatie tussen stijldansen en dansmuziek was geweldig. Iedereen heeft genoten. Met de verschillende stijlen en leuke dansen tussendoor heeft Jack iedereen aan het dansen gekregen. Voor ons was het echt een onvergetelijke avond waar we nog vaak aan terug gaan denken.
Super bedankt Jack!
Aycha en Silvio

Bruiloft Thijs en Boukje

Op de thuis locatie van Thijs werd een feesttent van Keijzers Partytenten geplaatst en Dj-Jack mocht hier de voor de sfeerverlichting zorgen. Ook tijdens de feestavond zorgde Dj-Jack er voor dat het feest werd tot in de late uurtjes.

▪Op 1 juli 2016 een van de mooiste dagen van ons leven gehad. Mede dankzij het licht en geluid van Jack!
Vooraf een fijn gesprek gehad waarin we het hebben gehad over onze muziek wensen, en we konden kiezen welke drive-in en lichten we wilden.
Het was een geweldig feest, Jack voelde de gasten goed aan en speelde hier op in. Waardoor de dansvloer de hele avond gevuld was! ▪
Boukje & Thijs van Vught

Bruiloft Mill

Bruiloft bij Kasteel Aldendriel

Vanaf het begin tot het einde heeft de dansvloer vol gestaan, het ging echt goed los. Wij en onze gasten hebben enorm genoten, we hebben zoveel positieve reacties ontvangen, dus alle hulde voor jou! 

Talitha en Bart

Bruiloft

Op 23 juni toverden Dirk en Janneke ‘Camping de Kreijtsberg’ om tot een prachtige trouwlocatie. Wij mochten de muziek verzorgen en met onze sfeerverlichting zorgden we ervoor dat het er sprookjesachtig uit zag!

Super feest gehad! Jack zorgt voor een goede sfeer en speelt goed in op het publiek.

Dirk & Janneke

Array